>
Om os

Om os


OM OS

1981 åbnede vi, sammen med Henrik Søøørensen  en ketsjer sports butik ved navn Z & MATCH i Hellerup. Den køre Henrik den dag i dag .

Her solgte vi sweatshirts med EMERIK logo som dengang var det ketsjer mærke vi importerede.

Det var jo fantastisk branding af vort mærke, så vi tænkte at det skulle vi fortsætte med, hvis vi i fremtiden fortsat skulle få folk til at gå rundt med vort logo skulle vi udvikle nogle flotte tryk i flere farver. Men vor daværende trykker og samtlige trykker vi kontaktede i danmark kunne kun trykke et farvet tryk. Her fik vi den tanke at der manglede et sted hvor man kunne få trykt og broderet i flere farver, købe tøjet, få design hjælp og rådgivning. Det blev starten på det der i dag kendes som House of t shirts.

 

Sommeren 2015 igangsatte vi en 100% satsning på internettet. Alt hvad vi i fremtiden skulle markedsføre, kommunikere, tilbuds behandling, ordrehåndtering, ja selv tryk maskinerne skulle have omdrejningspunktet i skyen.

Foråret 2016 var næsten alle midler sat ind på at bygge softwaren, likviditetsbehov satte en tanke om hurtigt at tjene nogle penge til at færdiggøre den complex software.

Vi havde et print vi kunne sælge lokalt i hele europa i takt med at terrorhandlinger udfolde sig i KBH, Paris, Stockholm, Berlin , Barcelona ja i hele EU.

Defend Copenhagen (osv), ikke med en Kalashnikov riffel ( terrorvåben nr 1) men en M16 riffel.

Vi søgte i hele EU efter en hurtig dropship service, som de har i USA, men som i 1981 var der heller ingen. A HA det må vi lave, og det er det vi siden har arbejdet på, heldigvis viste det sig af den software vi allerede havde bygget samt den nye DTG trykteknik var det forudsættende fundament for en dropship platform.

Search
Your cart is empty
Search